Нов случай тонос ...с източването на отбор !!
#1 Removed user 25.04.2013 13:36
Killer watermelons
1260 Posts

Отборите на Levski 5/2/A и Scarface 10/1/А са направили доста интересни трансфери помежду си...
Отборът на Скарфейс 3 сезона се опитва да продаде тези играчи на минималните цени и не успява ,а сега се намира отбор , който да му ги изкупи на максимални цени .....А в същото време му купува играчите на минималните при които всеки друг отбор би предложил повече , но не му се отговаря на лично , защо ли .... ?
Левски - до онзи ден ЦСКА (заклет ЦСКА-р писал съм си доста пъти с него в играта мрази синия отбор , ходи редовно по мачове .... иска да се откаже защото играта не му е тръпка вече ....
И няколко левскари като Форза рома (и няма да споменавам други имена , които мисля , че са вътре в цялата далавера .... ) източват отбора на момчето ...
На мен бяха ми отнети 10 играча по този начин , на кингса бяха му върнати 34 годишни непродаваеми играчи , тонос бе заключен и в последствие се отказа ....Е защо сега да го подминаваме (само погледнете трансферната история !! )
Със подобни играчи и само с цел за източване на отказващите се отбори тази игра ще загине хора .................
Нека админа погледне въпросния случай както и много подобни !!! (clap) (clap) (clap)

#2 Removed user 25.04.2013 15:16
Spitfires
3087 Posts

Ще взема мнение по тези трансфери само с едно...
Дока, ако имаш на предвид Forza Roma от 8/3/А е голяма грешка да го атакуваш и обвиняваш него ;)

Първо не съм сигурен дали става въпрос и за този CSKA, които разпродава доста добри играчи и след няколко часа се промени на Levski...
Форзата е от моята лига и с него дори се чуваме през ден/два по телефона... искаше да направи шампионски отбор и пише на отбори със силни играчи, защото сезона започна, а няма кога да се нарпави селекция...
След това видя играчите, видя, че пише, че се продават за "max + levro" и веднага даде максимални оферти + левро, но му беше отговорено ,че играчите са запазени ;)

А и Forza Roma е Aрмеец ;)

#3 Removed user 25.04.2013 16:15
Bruins
123 Posts

<blockquote><h3>izvynzemnite написа:</h3>Отборите на Levski 5/2/A и Scarface 10/1/А са направили доста интересни
трансфери помежду си...
Отборът на Скарфейс 3 сезона се опитва да продаде тези играчи на минималните
цени и не успява ,а сега се намира отбор , който да му ги изкупи на максимални
цени .....А в същото време му купува играчите на минималните при които всеки
друг отбор би предложил повече , но не му се отговаря на лично , защо ли .... ?
Левски - до онзи ден ЦСКА (заклет ЦСКА-р писал съм си доста пъти с него в играта
мрази синия отбор , ходи редовно по мачове .... иска да се откаже защото играта
не му е тръпка вече ....
И няколко левскари като Форза рома (и няма да споменавам други имена , които
мисля , че са вътре в цялата далавера .... ) източват отбора на момчето ...
На мен бяха ми отнети 10 играча по този начин , на кингса бяха му върнати 34
годишни непродаваеми играчи , тонос бе заключен и в последствие се отказа ....Е
защо сега да го подминаваме (само погледнете трансферната история !! )
Със подобни играчи и само с цел за източване на отказващите се отбори тази игра
ще загине хора .................
Нека админа погледне въпросния случай както и много подобни !!!</blockquote>
Tитлата ти се изплъзва :D :D :D Ако съм направил нещо което не е според правилата а те са(няма забрана колко играчи може да се закупят от един отбор,никъде не пише кои играчи са непродаваеми и кои са продаваеми има си цени в които са минали трансферите,минимални и максимални)то нека отбора ми бъде наказан а с това и аз спирам да играя а izvynzemnite си остава вечен шампион в групата която е.(d)

#4 Removed user 25.04.2013 16:27
Tiger llll ys
1040 Posts

Ако обаче другият отбор е изоставен от собственика си е важно кой го е взел и дали не е някой който създава мулти. Защото е видно че не защитава интересите си а очевидно действа против тях. Така че е редно админа поне да разгледа случая

#5 FC United 25.04.2013 16:41
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

С мениджъра на ЦСКА бяхме в близки отношения,познаваме се още преди рестарта.Спомена ми че ще се отказва от играта,писах му тези дни и не ми отговори,което означава че вече не влиза.

#6 Removed user 25.04.2013 16:48
Killer watermelons
1260 Posts

Вен за форза рома знам дори се знаем с него (от играта ) , дадох го за пример ,че дава оферти на макса , а те се продават на минимума !!
Плайбой ли си , скарфейс ли си не знам , но и тонос беше купувал и продавал на макса и на минимума и беше заключен ... нека админа погледне и вземе решение !!!
то е от видно по-видно , че предния мениджър е оставил отбора на теб (или някой от твоите дружки ) и те ти помагат да поспечелиш нещо .....(chuckle) (chuckle)

#7 Removed user 25.04.2013 17:08
Bruins
123 Posts

Е сега е момента малко човече да натискаш и ревеш да ме накажат а с това и да спра да играя щото иначе титла нали знаеш кога ще видиш отново:D Кефиш мъ шти звъна;)

#8 Girondins Bordeaux 25.04.2013 18:20
Girondins Bordeaux
1108 Posts
Since 18.07.2010

и на други отбори е направено това впечатление....повече от видно е че се източва един отбор и се прелива в друг.има интерес към доста от футболистите на левски НО напразно,защото е повече от ясно къде отиват.наистина не е нередно но си е източване и след това е ясно че въпросният Левски ще бъде оставен и изтрит

#9 КORECOM 2017 25.04.2013 18:29
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

8) (sun) (d) АААдмииинеее... събудиии сеее|-) |-) |-) (yawn) (yawn) (yawn)

#10 Removed user 25.04.2013 19:04
Lizards
57 Posts

Тук трябва да има наказание.. Личи се, че не са нормални трансфери. Не може да си продадеш 31-годишен играч с 500 линия за 450-500 хиляди и да купиш на същата възраст друг с 300 линия за същата цена + 50 левро